Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία PORTO MOTO MARINE ιδρύθηκε 1992 από έναν όχι απλά λάτρη της θάλασσας αλλά από έναν άνθρωπο που αγάπα τόσο πολύ τη δουλειά του και τον άνθρωπο, το Γαϊτη.

Γνώστης και λάτρης του χώρου της θάλασσας δημιούργησε στο 36ο χιλ.της Λεωφ. Πόρτο Ράφτη σύγχρονες εγκαταστάσεις όπου μπορεί κανείς να βρει ότι ζητήσει για το σκάφος του. Η συντήρηση και η επισκευή του σκάφους από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, είναι δεδομένο, ενώ εδώ είναι και ο προορισμός για μια μεγάλη γκάμα ναυτιλιακών προϊόντων.

Και στο κομμάτι των κινητήρων η Porto Moto Marine προσφέρει εξουσιοδοτημένο Service αλλά και πωλήσεις για τις μηχανές θαλάσσης Yamaha,Selva,Tohatsu,Wave Runner Yamaha,Sea Doo,Can-am  επίσης συνεργαζόμαστε με της εταιρίες Evinrude,Johnson,Yanmar,Castoldi Jet,Mer Cruiser,Volvo,Hamilton Jet.

Και αν ενδιαφέρεστε για αγορά νέου σκάφους, η εταιρεία του Γαϊτη δίνει μια σειρά επιλογών για όλες τις επιθυμίες, όντας αντιπρόσωπος  Ανατολικής Αττικής για τα σκάφη Zodiac,Avon,Bombard,Selva,Jeanneau,Poseidon,Sea Doo.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide